Laatste nieuws

De Schietsportvereniging S.V Wezep organiseert dit jaar van vrijdag 1 december en maandag 4 t/m zaterdag 9 december 2017 de


16e Bedrijvenschietwedstrijd Luchtgeweer

&

Henk Koster Bokaal


Door deel te nemen aan deze schietwedstrijd is het voor de medewerkers van bedrijven, leden van verenigingen, families en straten mogelijk om op aangename wijze kennis te maken met de schietsport, dan wel de kennismaking te hernieuwen.

De wedstrijd wordt georganiseerd in onze accomodatie in het schietgebouw “ De Doelen” aan de Zeuvenheuvels 18 te Wezep, tel 038-3769662

Geschoten wordt uitsluitend met door de “S.V Wezep” ter beschikking gestelde luchtgeweren, staande, vrije hand, 20 schoten per schutter (M/V). Elke schutter zal ter plaatse worden bijgestaan door ervaren schutters van de “S.V. Wezep” en kennis van het schieten is daarom niet nodig.

Ter nagedachtenis aan de in 2010 overleden Henk Koster kunnen alle deelnemers weer deelnemen aan de Henk Koster bokaal. Deelname aan deze speciale bokaal is gratis en word naast de andere prijzen van de diverse categorieen op de laatste zaterdag 9 december uitgereikt aan de beste deelnemer.

U kunt inschrijven met 1 of meer teams van 3 personen (zowel dames- als herenteams). Zie voor de verdere regels het Wedstrijdreglement!

Als u wilt deelnemen aan de Bedrijvenschietwedstrijd, stuur dan zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk voor 28 november 2016, uw inschrijfformulier naar H. van Oene (zie inschrijfformulier). Op dit formulier zijn een aantal data met tijden vermeld met daarbij behorende dagen en tijden en u wordt verzocht de door u gewenste avond of dag op te geven; ook wordt u verzocht een reserve-avond of dag op te geven, voor het geval er op de gewenste dag geen plaats meer is.

Ook nu weer hebben onze sponsors het ons mogelijk gemaakt een groot aantal, uit eremetaal bestaande, prijzen beschikbaar te stellen voor de beste teams en de beste individuele schutters (M/V).

De prijzen zullen op zaterdag 9 december na de laatste serie worden uitgereikt in het schietgebouw van S.V. Wezep.

De minimale leeftijd voor deelname is 12 jaar.

Wilt u eerst nog wat inlichtingen, bel of mail dan naar een van de volgende personen: H. van Oene 038-3769602 hoene1971@kpnmail.nl of B. Sellies 038-3760813 b.sellies@chello.nl

Wij hopen van harte u als deelnemer aan de wedstrijd te mogen begroeten.