Laatste nieuws

Finaledag Landelijke Juniorencompetitie 16 mei 2020 dit jaar in Wezep!
Dit jaar vindt de Finaledag van de Landelijke Juniorencompetitie plaats op zaterdag 16 mei 2020
en wordt die georganiseerd in sporthal “De Kamphal” te Wezep. Dit is dus een andere locatie dan voorgaande jaren. De Kamphal in Wezep is niet nieuw voor de schietsport. In het verleden werden hier al meerdere Landelijke Klasse Kampioenschappen en Nederlandse Kampioenschappen gehouden.De Finaledag is de afsluiting van de Landelijke Juniorencompetitie 2019/2020 waar junior- sportschutters in de disciplines Luchtgeweer Staand, Luchtgeweer Staand Opgelegd, Luchtpistool en Luchtpistool Opgelegd strijden voor de titel. Om voor deze Finaledag een uitnodiging te ontvangen dienen de junior-sportschutters in dit wedstrijdseizoen aan minimaal zes (6) ranking- en/of Juniorencompetitie (JC2020)-wedstrijden te hebben deelgenomen (waarvan minimaal één Afdelingskampioenschap en één Districtskampioenschap) en vervolgens bij de beste 10 uit zijn of haar categorie te behoren.

De Finaledag in Wezep is voor het publiek toegankelijk en iedereen is welkom om de junior-sportschutters te komen aanmoedigen. 

Op de website van de KNSA wordt meer informatie over de Juniorencompetitie gepubliceerd op de pagina: Landelijke Juniorencompetitie